Brottmålsadvokat Helsingborg

Vid misstanke om brott uppkommer behovet av en offentlig försvarare. Ett val som du har rätt att göra själv. Vi på ON Advokater hjälper dig när du är i behov av en brottmålsadvokat i Helsingborg.

Vi hjälper dig i ditt brottmålsärende

Som brottmålsadvokater i Helsingborg bistår vi våra klienter som blivit misstänkta för brott och tar tillvara deras rättigheter. Det gör vi under hela förundersökningen och under eventuell huvudförhandling. Att vara inblandad i en rättsprocess kan skapa oro. Därför är det extra viktigt att få allt stöd som behövs av en trygg och erfaren advokat. Alla advokater som arbetar hos oss har stor professionalitet och gedigen erfarenhet. Därför kan du alltid känna dig trygg när du vänder dig till oss.

Din brottmålsadvokat i Helsingborg

Du som är anhållen eller häktad kommer att bli tilldelad en offentlig försvarare. Om du inte är nöjd med ombudet kan du begära att få byta försvarare. Önskar du byta till någon av våra advokater uppger du advokatens namn till polis och domstol. Du är också välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig vidare.

Kontakt