Karriär

Vill du bli en del av vårt team?

Bra balans

Det svåra i ett krävande yrke som vårt är att hitta en balans mellan arbete och fritid. Men också en balans i själva arbetet och i de uppdrag vi har. För att kunna ge de bästa råden, den bästa servicen och de bästa resultaten för klienten krävs tid och engagemang. Vi strävar efter att det ska kännas både trivsamt och tryggt hos oss. Det gäller både för klienter och för medarbetarna. En bra balans i livet, omtanke och ett humanistiskt synsätt är grunden för att vi ska kunna prestera professionellt och leverera det bästa resultatet.

Den mindre byråns fördelar

ON Advokater är en mindre byrå. Det innebär att du som ny medarbetare kommer att arbeta nära våra advokater inom en rad olika rättsområden. Våra erfarna jurister stöttar dig hela vägen, och du kommer snabbt att få möjligheter att arbeta med kvalificerade och utmanande uppdrag. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har också kontor i Lund, Helsingborg samt i Trelleborg.

Rationellt och emotionellt

Som advokat eller biträdande jurist på en advokatbyrå, ställs du dagligen inför komplexa och utmanande arbetsuppgifter som oftast kräver både eftertanke och ibland snabba beslut. Vissa ärenden kan också vara känslomässigt tuffa. Därför behöver vi skickliga, engagerade och ambitiösa medarbetare, som också förstår att bakom varje ärende finns en människa, med allt vad detta innebär. För att våra medarbetare ska klara av de utmaningar som arbetet kräver är vår ambition att skapa en arbetsplats som är positiv och inspirerande. En arbetsplats där alla känner sig delaktiga och betydelsefulla. Varje medarbetare ska alltid ges en möjlighet att utveckla sin fulla potential.

Lediga tjänster

Om du vill bli en av oss skickar du din ansökan till info@onadvokater.se
Ansökan ska innehålla ett kort personligt brev, CV och betygskopior. Tingsmeritering är meriterande.

Student

För dig som läser på juristprogrammet från termin fem och vill få erfarenhet av att arbeta på en advokatbyrå erbjuder vi, i mån av plats och tid, praktikplats på byrån. Dina arbetsuppgifter beror på vilka uppdrag vi har för tillfället och kan bestå i såväl administrativa uppgifter som rättsutredningar.

Om du är intresserad skickar du din ansökan till info@onadvokater.se
Ansökan ska innehålla ett kort personligt brev, CV och betygskopior. Skriv ”Ansökan praktik” i ämnesraden.

Ansökan

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 128 MB.