Offentlig försvarare Malmö

Om du är misstänkt för brott har du rätt att få hjälp av en försvarsadvokat. ON Advokater finns här för dig när du är i behov av en offentlig försvarare i Malmö.

När du är misstänkt för brott

En offentlig försvarare är en advokat som utses av staten för att företräda dig som är misstänkt för brott. Advokaten bistår dig genom hela rättsprocessen och arbetar för att värna om dina rättigheter. Det är din rättighet att själv välja försvarsadvokat. Ofta blir du tilldelad ett ombud av Malmö tingsrätt, men du har även rätt att höra av dig till polisen för att begära en viss försvarare.

Offentlig försvarare Malmö

Du som är misstänkt för brott är välkommen att höra av dig till oss på ON Advokater. Här arbetar kompetenta offentliga försvarare Malmö som hjälper dig genom hela rättsprocessen, från polisförhör till en eventuell rättegång. Vi sätter alltid dina behov i fokus och arbetar med målsättningen att nå bästa möjliga utfall i ditt ärende. När du väljer att anlita oss förbereder vi dig på vilka frågor som kan ställas och vi har även möjlighet att genomföra egna åtgärder som kan gynna dig, exempelvis begära in expertutlåtanden och göra rättsutredningar. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med ditt ärende.

Hur kan vi hjälpa dig?