Försvarsadvokat Helsingborg

Om du är misstänkt för brott har du behov av en offentlig försvarare. Då behöver du inte nödvändigtvis låta staten göra det valet åt dig. Välkommen att kontakta oss för att få en specialiserad försvarsadvokat i Helsingborg.

Försvarsadvokat Helsingborg – Rätt till offentlig försvarare

Som misstänkt för brott kan du alltid vända dig till oss och begära någon av våra advokater som din offentlige försvarare. Den offentlige försvararen betalas främst av staten och bör vara med dig redan vid första polisförhöret. Det är en rekommendation att inte gå på ett polisförhör utan att en försvarare är närvarande.

Vi arbetar tillsammans med dig som klient och ser till att du blir förberedd på vilka frågor som kan ställas vid ett förhör. Du får också rådgivning angående hur du som misstänkt bör agera vid ett första polisförhör och domstolsförhandling. Vi värnar om dina intressen och vårt mål är att utfallet i ärendet ska bli så fördelaktigt för dig som möjligt. Vår gedigna erfarenhet gör att du kan känna dig trygg med att välja oss som din försvarsadvokat i Helsingborg.

Din försvarsadvokat i Helsingborg

På ON Advokater är vi specialister inom brottmål och vet vad som krävs för att uppnå framgång i rättsprocesser. Våra advokater på byrån har mångårig erfarenhet av försvarsuppdrag inom områden som grova våldsbrott och ekobrott. Välkommen att kontakta oss med ditt ärende. Gratis rådgivning per telefon.

Hur kan vi hjälpa dig?